Sunday, February 9, 2014

sunday morning at Nenek Mi's

Had breakfast at PIL's this morning. My MIL masak nasi lemak and made us some sandwiches. It was a nice gathering sebab my first SIL ada then my biras pon ada. So memang berborak la kerja nya. The kids pon suka sebab their cousins pon ada. Main je they all ni. Sarah and Mika main la, the other two tak pandai lagi. Banyak physical action je, berebut barang, ikut lari² but dialog kurang. They all ni ikut je yang besar buat apa. The best part if pergi pagi, after that boleh la keluar terus. No need to rush and all. Balik from BM, we all pergi IOI mall. Initially nak pergi Alamanda tapi macam tak best je..haha..pastu macam malas nak ke arah CBJ/Putrajaya sebab esok nak pergi lagi. 

 tak cukup lagi sorang. next year boleh join dah Ilyas.
if ada baby girl lagi sorang best ni *hint hint*
macam ni je la they all, tu tengah nak berebut buku padahal sorang satu ada dah
aariq pulak jenis if dia nak, dia nak tak kisah la barang sapa pon..ishhh
btw adam is 4 this year. so beza satu tahun je

No comments: