Wednesday, February 12, 2014

si kacak

Oh man, akibat overdose tengok TVD sampai tidur pon termimpi². Isshhh..kalau hot cam Elena tu ok la kan, ni jauh sekali pastu ada hati nak mimpi Damon ni pulak. Sepak kang. Dalam mimpi tu ada few people yang real life pon they all ni exist jugak but yang paling best of course la si Damon ni sebab orang lain real life pon boleh jumpa.

Anyways, I rasa TVD season 5 dah tak sebest cam the previous seasons. First sebab si Elena ni feeling macam berubah². Dah ada bf hot nak jugak kisah pasal adik bf dia tu. Come on girl, make up your mind. Rasa cam benci pon ada. Then I suka Damon masa dia bad boy and masa mula² dia care about Elena. Rasa sweet giler mamat ni, dah la handsome! Haishhh..I love his script too macam lawak². Thumbs up to the writers! Then the bond between brothers memang la sangat strong. Eventhough cerita je tapi memang rasa best. If kat luar pon they all ni suka tease each other (tengok YouTube la kan).

I selalu tengok TVD bila time malam tengah golek² nak tidurkan Aariq. If tanya Aariq vampire mommy (vampire mommy gituh) nama apa dia automatically cakap "Damon" Wah wah wah..Mika pon hari tu tersasul nak sebut lagu yang Demon tu tersebut Damon. Then I ada work with this Aussie editor nama dia S.t.ephen, pronounce macam "Steefen" camtuh la but suka hati I je panggil dia Stefan Stefan. Overdose memang camni la kot..high tak sudah. Ok back to reality please. I don't have anyone to talk about this sebab tak perlu kot nak share dengan orang feeling ala² teenager-nanti-orang-menyampah ni tapi best kot cerita dia. So blog je la. Hubby memang tak nak dengar langsung I bebel pasal TVD. Seriously I need to put a full stop. Kang berjela tulis pasal mamat ni.

ooh la la

No comments: