Saturday, February 8, 2014

saturday morning at Tok Mi's

Since hubby ada bola this morning, I brought Aariq to mom's and had breakfast there. Awal la jugak sebab pukul 8 lebih dah sampai sana. The kids as usual sure nak main kat luar dulu, buat some outdoor activities then baru nak masuk dalam. Tok Bah sempat la main kejap then dia bertolak ke Ipoh. Mika kan memang kat sana dah, 2 malam tidur dengan Tok Mi dia. Tak buat apa pon. Lepak sampai 10 plus then balik rumah.

 
cubit kang dua dua ni
aariq tu tengah smile but alahai sambil tutup² mata dah

No comments: