Saturday, January 18, 2014

One City rooftop view

Dah petang tu ingat nak check out One City rooftop view. Mika tak nak ikut so kita bertiga je la. Before that dah siap² suap makan sebab baru lepas berendam, sure lapar. 

aariq making faces..dah pandai dah buat expression
takut tak? glass panel ni nampak sampai G floor and the rooftop tu tingkat 10 kot
 view from the rooftop
nampak go-kart, tol usj then overlooking usj 20 
 cantik pose kamu

We had dinner dekat one of the restaurants in there. Apa ntah nama but ok la the food. One City ni takde main attraction la like supermarket ke, department store ke. Banyak kedai kecik² yang macam tak pernah dengan pon nama. If ada AEON or Parkson ke kan best.

No comments: