Wednesday, February 19, 2014

mika dan gang taman

Every evening the boys mesti nak pergi taman and Mika ni dia ada gang sendiri kat taman. If kat centre pon ada gang, kat rumah pon ada which is good la. Bagus gaks sebab petang² ada play time baru la balance. Monday, Tuesday and Thursday ada Pre-Kafa, then balik dari class at least dia ada la time nak main² keluar peluh sikit. Aariq pon sure nak ikut main tapi sebab dia takde gang, dia cuma kawan dengan kakak² dan juga bibik. If I rajin, I ikut la they all gi taman. Kalau tak I wakilkan bibik je. Selalu tak rajin la sebab balik office I akan terus ke centre so bila sampai rumah dah penat. Ada 2 boys ni same class ngan Mika so memang gang habis la. Pastu ada this boy yang nama dia pon Mika. I've blogged about this long time ago. Click here. Tak sangka now jadi kawan pulak they all ni. Sebab nama dia dah Mika, Mika request kawan² dia panggil dia Mikhal. Tapi memula tu they all panggil Mika besar, Mika kecik. Mika besar tu of course la my Mika :)

aariq di jaga oleh kakak²
boy baju yellow tu la yang nama dia mika gaks
tshirt kuning tu mika pon ada. What a co-incidence!
if tak silap the other 2 boys tu la classmates mika

No comments: