Monday, February 3, 2014

lunch at Tok Mak's

On leave today. Saja sebab balance cuti still banyak then Mika on 1 week break. School dia majority Chinese so bila CNY cuti habis la. Kebetulan hari ni replacement for Hari Wilayah (takde kena mengena pon eeja..kamu kan kerja kat Selangor) so amik la cuti (padahal malas). My mom call pagi tadi cakap nak lunch kat rumah Tok Mak. My aunty and cousins drop by on their way back here. Sure, why not. Lauk simple je, kari ayam, sup sayur, ikan bakar. Ada kuih cekodok pisang as dessert, yummy!

 mika dan aariq berebut buku la tu..pftt what else is new
 emmett crying for help..suruh orang angkat dia
 cari cari orang suruh angkat dia..mika geram with him
nampak dia macam suka baby but adik sendiri selalu gaduh berebut
hari tu selamba dia cakap emmett budak pejal. eleehhh dia tu??
time ni mata macam sama pulak, macam siblings

No comments: