Saturday, February 15, 2014

lepak warung

Done with the birthday party, gi makan² kat warung favourite. Mika syok sangat main makan pon tak nak masa party tuh. Memang Saturday selalu je we all keluar petang² kan, so singgah la makan. Risau betul kalau budak² ni tak makan. Oh well tak risau sangat for Mika sebab dia boleh la nak makan macam² sikit. Aariq ni ada mood tapi dia dah kenyang sebab hubby suap makan nasi lemak kat party tadi. Kat warung ni pon dia ada la nak makan kuey teow so I share dengan dia.

 aariq with his kinder joy..suka sangat

No comments: