Sunday, February 9, 2014

lepak² at PH

Balik dari IOI mall tu, the kids tidur petang lama betul. Mika yang memang jarang tidur petang pon boleh tidur dan dia la yang paling lama tidur. Aariq, 2 jam dah bangun, Mika almost 3 hours. So dah petang tu, jom la kita habiskan bubble yang balance semalam. This time main kat PH je, kat padang yang tak seberapa ni. Not a proper field la tapi dah ni je the only tempat kat PH, so orang datang sini main kite and lepak². Rumput semua tak terjaga sangat so jangan la harap boleh baring² duduk² ke. Ada orang cakap this place will be the new MPSJ office in future. Entah..we'll see la nanti.




they all jual kite kat sini mahal betul
if kat Kuantan hari tu leh dapat rm15, kat sini rm40 kot yang standard size tu

No comments: