Saturday, February 8, 2014

Lego time

Balik dari rumah my mom, budak² ni ajak main Lego. Too small for Aariq so end up dia baling² then time for his nap time, tidurkan dia dulu. Done with that, I main with Mika. Gigih la buat sebab memang kecik² pon favourite ni main Lego minus the superheroes la. I ingat mine ada macam garden, ada rumah ada flower. Age² Mika la time tu. Leka buat benda ni but I'm good if ikut instruction je. Bila dah takde instruction tak tahu nak buat apa dah. By that time, hubby pon dah balik from bola. Had lunch at home je. Petang sikit baru keluar.

No comments: