Saturday, February 22, 2014

j kids playground

Breakfast dulu then kebetulan ada Tok Bah, Tok Mi and aunty Zira so breakfast sekali. Just that I tak leh nak makan nasi lemak dia dah. Maybe sebab selalu sangat makan dulu. I had nasi goreng instead, sedap! After that bawak the kids to J Kids Playground, One City Mall. Sebab awal then knowing One City ni memang takde orang kan, ada la 3 families je kot kat dalam tu. They left first and we left 2 hours after that. That place tak besar mana pon, tapi ok la. Cuma slide dia licin then Aariq terknock his nose on the way down. Nasib la tak cedera ke apa, just merah je. So those yang ada kids 2 yrs and below, jangan bagi they all turun sendiri satu sebab laju then licin. If you follow, I was not in a good mood the day before tapi come weekend lupa dah semua sebab I got to spend time with my family and that's all that matters. 








No comments: