Saturday, February 8, 2014

fun at Setia City Mall

Kalau weekend memang jarang la ada dekat rumah. If kat rumah pon usually ada la activity be it main with the kids or bagi they all berendam dalam pool or simply lazying around golek² atas katil ramai². Lama dah tak pergi Setia City Mall and kat sana dia ada macam ada outdoor park, so ingat nak check out. Bukan la park as in theme park ke apa, just playground and a big field for people to do various activities there.

Memang kat Selangor/KL ni tak banyak kan park² cantik yang boleh duduk, picnic ke apa..maybe sebab weather pon tak mengizinkan sebab tu limited. Crowd boleh tahan ramai. Then ada la orang jual kite, bubbles, even fish food pon ada orang jual sebab ada tasik kat situ but mahal la..rm2 satu packet kecik, like seriously? Boleh buat duit betul. The kids nampak bubble gun tuh mula la mintak sorang satu. Kat sana cam ada gaks orang jual yang alat nak buat bubble besar. Dia cam two sticks, then ada benang and rendam dalam bekas ada air sabun..not sure for sale ke for rent but first time la I nampak. Budak² ni punya la excited pergi letupkan bubble yang besar² tu and the look on their faces memang priceless. Happy! Bila anak² happy of course mommy lagi happy. Quality time with family is very important you know. I had that when I was small and I want the same for my kids too. Penat sikit takpe, janji banyak aktiviti :)

the only pic of us together
sibuk nak bagi ikan makan
 nice pic kan? ehem ehem



see happy face gituh
 ada ke hubby suruh lompat time ni..errr..takpe laa..over kang
 ada fountain gaks

No comments: