Sunday, February 16, 2014

birthday celebration again

On Sunday, celebrate birthday PIL pulak and they decide buat dekat rumah je sebab buat sekali with Tahlil. Lepak sana sampai 3 ish macam tu then balik before we all keluar balik that evening. Saja bawak the kids jalan² sebab semalam tak pergi mana pon except for the birthday party. Weekend full of birthdays huh?


 kids on sunday morning
baru lepas wave bibik kat luar tingkap sebab my mom fetch her to go to pasar tani
 happy birthday!!
cucu-cucu lain missing pulak in this pic
the birthday cake cum pavlova
not a dessert person so memang tak rasa pon but i'm sure it was yummy

2 comments:

siti norsarah Aminuddin said...

Hi Fiera,

Comel dua heor u, derang ni big fan superman ye? :)

pavlova looks so yummy.

Have a nice day.
-sarah-

raF|za said...

Hi Sarah,

Thanks. Haah dan superheros yang lain :P Have a nice day to you too!