Saturday, February 22, 2014

an evening at Putrajaya

Saturday kan memang hari outing sekeluarga so usually we will try to bring the kids out to interesting places and also sebab I pon nak lepak² happy². Suka je tengok they all happy. Mika nanti sure cakap "Seronok la hari ni, Mommy" and that just makes my day. My kids are top priority and to see them happy memang harus la. Jalan² petang tapi memang tak nak gi mall dah, so we all decide to check out Putrajaya. Tengok² kat area masjid ni ada pulak aktiviti menarik. Lebih kurang macam kat Setia City Mall tu. Ada bicycle ride, bubbles, roller blade and etc. I am so tempted to try the roller blade tapi cam dah lama kot tak naik roller blade, mahu tergolek kan depan orang ramai. Dulu time high school memang favourite la. Macam hebat je naik roller blade turun bukit kat SS17 tu..macam je la. Nasib tak jatuh tergolek ke apa but it was fun. 






 best la bubble ni..kids pon boleh je buat
cheeky boys with their cheekiest smile

No comments: