Saturday, January 11, 2014

surprise birthday for hubby!

Amboi amboi, lepas birthday pon ada celebration eh. Masa kat rumah Tok Mak the other day ada la cakap next house is mine sebab memang jarang la I buat makan² kat rumah. Usually rumah my mom dan semua kumpul kat sana so pas discuss², we all decide nak buat pot luck. Hubby's birthday baru je lepas they all plan celebrate birthday dia sekali. Menantu kesayangan ni..now boleh la sorang je :P Hubby thought makan² je, dia memang tak expect ada cake semua. Guests datang around 5pm and surprise tu buat lepas Maghrib. Time tuh memang meriah, havoc semua la. I rasa satu street tu penuh dengan suara we all. Nasib takde complaint ke apa. Phewww..glad everything went well. Even our cousin and his family from Terengganu pon sempat join us makan²

simple je food tuh pon tak habis, kena tahpau²



happy birthday B. hope you like the surprise!

No comments: