Sunday, January 5, 2014

short getaway sangat ni

Breakfast kat hotel je and the spread not that many but ok la. Time nak makan tu siap ada signboard, lower down voice to respect others bla bla. Confirm tak boleh bawak kids. The thing is, tempat tu cam sekali dengan conference room then ada section ala² library and as I said earlier, for business purpose la. Tak silap children under 12 memang tak leh masuk then if nak makan ada dress code smart casual. Anyways, since memang I dengan hubby je tak perlu risau la. Makan pon boleh dengan aman.


Tak tunggu sampai check out time at noon pon. Pukul 10 dah check out then singgah Sg Wang. Lama betul tak pergi sini. Time study dulu memang fav spot la datang sini. KL tu cam weekend getaway. Mesti nak pergi je. Buat apa pon tak tahu.

check-out time
reception dia kat pic kiri bawah sekali. bukan kat G floor pon

No comments: