Tuesday, January 21, 2014

pre-Fardhu Ain

Mika has started going to pre-Fardhu Ain class at Bistari Rainbow this January. Mula² tak nak pergi tapi we thought macam biar la pergi, bersosial sikit plus ada friends kat sana. School dia pon takde Agama class, if nak kena amik extra so dari bayar kat sana, why not bayar kat centre mommy. Staff dapat half price, class 3 kali seminggu, every Mon, Tues and Thurs 3 - 5.30pm. So far dia macam ok tapi ada la liat sikit bila nak pergi. Kena mintak tolong my mom hantarkan but if hubby is around, dia la hantar.

 suruh dia bawak homework sekali so if ada masa boleh buat
masa ni dia memang tak nak balik lagi selagi homework tak siap
semua orang dah balik dah..nampak tak gelap belah sana tu
while mika at the centre, daddy bawak aariq to the park
posing habis kamu yer

No comments: