Wednesday, January 15, 2014

my current addiction

Kenapa baru sekarang je I found out about this tv series huh? Actually bagus jugak sebab boleh marathon from season 1 - 4. Dia lebih kurang time Gossip Girl dulu but serious tak pernah nak ambil tahu. Now dah season 5 and I'm glad I have all 4 seasons to watch back-to-back. The Salvatore brothers ni sangat la yummylicious especially si Damon tuh. Dah la bad boy tapi dia cam funny. Ada je line² dia yang memang funny la. Bad boy tapi handsome tapi comel tapi funny. Camna tu? Citer budak² pon citer budak² la yang penting handsome. Dan si Damon ni ada this kind of smoldering look which is so sexy. Wow..hahah. Dah la relationship dia dengan adik dia macam cute je. Gaduh then baik then gaduh. Bukan love story semata² and way better than T.w.i.light. Haih..teringat vampire Angel dalam cerita Buffy the Vampire Slayer. I was addicted to him like crazzzyyy. Siap leh hafal² dialog then berani nak tengok malam². Time tu mana ada PC semua, so sanggup la tunggu depan TV, pukul 10 ke 11 kot cerita dia. 

semua pon hot. u lucky girl. off screen couple gaks Elena and Damon ni but breakup dah kot 
 
 damon yang belah kiri tu ye
the salvatore brothers

No comments: