Saturday, January 18, 2014

machines service centre

Guess what..screen mini ipad macam rosak pulak. Rasa Aariq ni dia baling and that thing jatuh face down. Still boleh guna tapi macam cacat la sebab ada line hitam one side. Why bagi Aariq? Sebab berebut if ada satu je ipad. Initially memang tak nak bagi but tak sampai hati la asyik gaduh je. Yang besar tu patut Aariq pakai and Mika pakai kecik punya but don't know why that day Aariq pegang yang kecik. Baru je beli kot, last year August and still under warranty. Nak claim warranty kena gi Machines yang Service Centre dekat Northpoint, Mid Valley. Had to be there early so pukul 10 dah sampai sana. Bad news, warranty tak cover sebab dia cakap dent kat belah dalam so warranty is void. Hhhhmmmm...kena la hantar repair sendiri. Oh well..some of the photos sementara tunggu daddy settlekan ipad tu. Kat sini memang ada apartment, memang cantik la. I bet the rent is super duper high too. Jalan kaki je to Midvalley and dekat dengan KTM.



No comments: