Sunday, January 12, 2014

lazy Sunday

So on Sunday, we went to BM for lunch. Dapat jumpa baby, best! Family BIL je ada and the boys' cousins. After that we went to Nilai 3 saja jalan² but the weather was freaking hot! So end up tak beli apa pon and hubby tanya nak try tak this one nasi kandar dekat area Nilai which I ok je. Bila sampai tutup kedai tu, boleh pulak. Punah harapan nak makan nasi kandar yang hubby dok cakap sedap. Anyways, bagus la sebab kenyang lagi. Kan baru lunch tadi? Huhuh..nothing much on a Sunday.


baby Ilyas si gebu
geram sangat dah la baik je, elok je duduk diam then bergolek²
i miss baby smell..nak lagi satu pls

No comments: