Friday, January 17, 2014

kerja lagi on a public holiday

Bila semua orang enjoy cuti on a public holiday, the company that I'm working with boleh pulak tak observe Thaipusam so kena la kerja. Ada plan nak ambil cuti but then, save it for later² kot. Pergi kerja macam hari² biasa cuma awal sikit and I took the chance to start the KPI session with my team. Though dah new year, but we just got the green light from upper management to conduct the KPI session so hari ni je I dapat complete 3 sessions which leave me with 4 more. I'm managing 7 people dan seriously cannot complete within a day. Penat cakap, penat otak gaks nak fikir². So 3 cukup for today. Told my boss that I nak leave early sebab hari tu kan datang time PH and of course dia ok je. Left at 3.30pm. After Asar bawak the kids keluar and ingat nak check out this new mall dekat TTDI Jaya. Oh my..mall dia macam BORING. Kedai pon cam tak banyak then tak familiar je. Terus rasa cam dekat kampung mana ni? Even kampung pon lagi advance kot. Mall besar cantik tapi kedai² dia tak hidup. Ada MBO la tapi but that's it. Tapi dalam boring² tu, ada pulak this ride. So apa lagi, kids mesti nak naik kan.

mika dah pandai control dah 
dulu asyik la terbabas je
video

No comments: