Saturday, January 4, 2014

just the two of us

Since hubby's birthday falls on a weekday, I've decided to have pre-birthday celebration with him the weekend before. Tak pergi jauh pon, dalam KL je. Birthday boy book, pilih sendiri hotel but of course my treat la. Dah drop the kids at their grandparents' house, then we made our way after Zohor. Makan dulu apa² hal pon tapi cam kelakar sebab dah pakai elok² tapi pergi makan kat kampung je sebab teringin nak makan ayam penyet kat this warung lagi. Sedap padahal simple je, nasi, sayur celur, ayam, kicap. Sambal dia la sedap. Back to the story..dah lunch baru we all made a move to KL. Gi Pavillion nak tengok movie 12 years of Slave...oh my sedih la cerita ni. Tapi berjaya control. Done with movie baru check-in hotel. Masa nak masuk hotel ni cam hotel apa ni? Napa dalam building macam office..pastu tak nampak orang pon. Mesti tak best hotel ni but I was wrong. Bilik dia superb. Very modern and spacious. Just that this hotel tak encourage bawak kids kot sebab too quiet then siap ada dresscode if nak gi cafe dia. Suitable for couples and business purpose. Btw, nama dia G Tower Hotel.




 
pillow menu, anyone?

 dah takde kids, amik gambar sendiri la nampaknya

Lepak² jap then for dinner naik train to KLCC. Walking distance je station dia so very convenience la. We had dinner at Ben's then belikan the toys for the kids sebab masing-masing dah kirim dah before we all pergi. Jalan-jalan kejap and the thing about KL is, sebab PH macam jauh from KL, so bila datang sini macam ala² tourist la jugak. Just that not my cup of tea sebab too crowded. Masa ni cam datang sekali sekala pon ok. Ni belum bawak the kids lagi. Those yang memang kerja kat KL, I respect la with the traffic and crowd.

Hubby bawak WDTV but somehow tak boleh nak pasang la kat hotel tu so tengok tv je that night and before we know it, dua² terlelap. Boleh tak tak sedar langsung sampai la pukul 5? Nice :)

ready to go out 
yang diraikan

No comments: