Sunday, January 19, 2014

Damon Salvatore

I know I know TVD ni cerita budak², tapi kenapa la comel sangat mamat ni? They made a cute couple too. Just that now the relationship is off but this girl has nothing to lose kot if boyfriend dah hot macam ni. This Nina pon not bad herself. I like her laugh and voice. Comel. Hahah..oh well..watch the clip yourself. The chemistry is there. Tapi memang weird betul la sebab I tak pernah tahu pon about this TV series padahal sama time dengan Gossip Girl. Hubby is kind enough to get me the season packs from 1 - 4 tapi dia cukup tak suka if I mention si Damon ni. Hahah..I suka character dia je, tapi mamat ni from the interviews ke apa character lebih kurang je macam si Damon. Buat lawak semua, even he admits dia tak banyak beza dengan "Damon". I have no one to talk to so blog je la dan dah jadi mak² ni mana la ada activity luar sangat, so layan tv series je la yang paling happening pon.


Ian Somerhalder/Smolderhalder sebab suka je nak smoldering eyes

No comments: