Sunday, January 26, 2014

breakfast at Darus

First time Aariq breakfast kat sini. Memang jauh la from PH but used to be our favourite place last time and nasi lemak dia dari dulu rasa sama je. Aariq makan banyak betul. Roti canai almost habis, nasi lemak pon makan. Mika je nak roti telur tapi tak nak kedai punya, nak yang buat kat rumah. Haih la..tunggu la balik nanti baru mommy masak. Oh ni kat Darus, Subang. Malas jugak nak pergi sini sebab takut terjumpa orang² yang kenal but since takde tempat lain to breakfast, sini je la. Found one old entry about this place.



No comments: