Sunday, January 26, 2014

asyik² pyramid

Actually we all macam cari cari la ride for the kids naik. Tak nak pergi I-City sebab macam ridiculous je fee dia semua then macam leceh with the crowd and all. Thanks but no thanks. Cari² if ada fun fair but tak jumpa pulak. The one kat Danga Bay macam menarik, but mana la ada kat sini kan. Last² pergi Pyramid our usual place hang out place..mana lagi. Kat sana ada ride gaks. See kids, just to make you all happy. Mika kalau datang sini sure request nak makan TCRS. Layan je la dia makan dulu before balik.


minum dulu
mika making funny face



 

looks like a real horse eh?

No comments: