Friday, January 31, 2014

an evening at Tok Mi's

Bila dah petang hubby cakap dia kena standby pulak. He was stuck in this conference call so around 4 ish, took the boys to Umi's. Sempat la budak² ni main kejap kat luar. Minum petang makan keropok cicah sos cili then ratah udang. Sedapnya. Ikutkan nak je makan nasi tapi sebab baru je lunch tadi takkan nak makan nasi lagi kan? Sedar sedar la Eeja. Balik tu the kids nak nasi goreng..singgah tahpau kejap then balik rumah suapkan the kids makan. After Maghrib baru boleh jalan² but tak pergi mana pon. Tengok² lampu then the kids halfway dah tidur. Sempat la tengok fireworks. Aariq sampai rumah terjaga, dia pon sempat tengok fireworks then tidur lambat malam tu.

 muka garang
 smileee
mata mana mata

No comments: