Saturday, December 7, 2013

Tok Mak's new crib

Today is the official day my grandma move in to a new place. Not exactly her house la, rented house. Cerita dia panjang sebenarnya but the reason why dia pindah sebab her daughters are here. In Bahau memang takde siapa dah. If ada pon on and off and takde yang betul² around. My aunt memang duduk dengan dia and let say both my aunts ada hal, my mom la yang kena balik kampung jaga and since she don't drive anymore, she needs to take the bus pergi balik. If no one else available and my mom tak boleh nak balik sebab other commitment ie cucus, family, husband etc, Tok Mak kena travel here and there. 

They decided to settle down with PH sebab the best option so far. The house is big and comfortable dan sangat dekat dengan my house. Cam my house North side, rumah dia South. This way, my mom, my cousins or even myself can always come if they need help with anything. So lepas ni if balik kampung, balik PH la kan? But not to say tak balik kampung dah la. If ada apa² balik la kejap visit. 

Before anything, solat Maghrib ramai² dan baca doa selamat. Food order from Kg Tengah belakang PH ni. My mom's cousin yang duduk PH pon datang. Ramai sebenarnya relatives kat sini. Some pics and outfit I memang betul² blend dengan sofa ni. 



No comments: