Saturday, December 14, 2013

saturday morning

Saturday morning pergi rumah Tok Mak for breakfast. My aunt masak nasi goreng yang sangat la sedap. Makan tambah² tanpa rasa bersalah siap tahpau balik lagi. 

aariq muka ngantuk je ke baru lepas nangis ni

Next pergi Pyramid to check out some stuffs. Sebab masuk entrance yang ada car tolak² tu, memang tak boleh lari la dari naik benda alah tu. If nak rent mana boleh satu, kena 2 terus. Done with that, the boys nak naik ride pulak. Ok, jom la.

mini ferris wheel & car yang panjang tu
muka aariq dalam pic last tu mengantuk sangat dah 
 hubby teringin nak try coffee kat Pacific Coffee ni
see, aariq dah selamat tidur dalam stroller

No comments: