Wednesday, December 18, 2013

one city

One City ni dekat je dengan rumah tapi dia dah consider macam USJ 25 tapi dalam area PH. So far the shops macam biasa² je. No big names here pon and still in development stage. Hopefully soon we can see some familiar names here. Good thing ada cinema so lepas ni nak lari kejap tengok cinema boleh la. 5 minutes drive from home. Pakai sempoi je pon boleh. Ok la tu

spot mika
mika's new obsession. lego! nak nak lagi ada Marvel la apa la
aariq belum faham lagi tapi dia pon sibuk gaks nak amik gambar kat sini

No comments: