Sunday, December 8, 2013

lazy sunday

Pagi² lagi dah ke Ikea sebab nak beli pintu cabinet kali dua. Hari tu kan takde stock. Dapat la beli that one and some other stuffs then we headed to Bangsar Village sebab ada promtion Lego. For anak kesayangan, hubby ok je nak pergi. Dapat la budak kecik tu toy Lego yang dia nak. I don't even bother to ask the price tapi yang tahu ada 50% discount. Aariq pon ada but alahai dia punya tu 4 tahun baru boleh main kot sebab parts dia kecik². Nanti beli blocks biasa je la and keep this one sampai 4 tahun.

Balik je I suruh bibik kemas area dining hall tu sebab ada baby cot yang lipat² tu tak simpan² dari dulu sampai la sekarang. Dalam tu ada pillow Aariq for his nap time. I bought yang compartment boleh letak bawah katil then suruh bibik transfer comforter, pillow etc kat situ and finally dah boleh lipat dan simpan dalam store. Next baby entah bila so duduk diam² la kamu dalam store ye. Baru nampak lapang sikit area dining tu sekarang.





No comments: