Sunday, December 15, 2013

jalan-jalan

Hubby ada game and bibik kerja kat rumah my mom, so just me and the boys in the morning. As usual bawak keluar jalan² kat park belakang rumah. Time ni baru pukul 8 kot. For breakfast they all request roti telur. Selalu bibik yang buat. It's ok, senang je. That morning tak buat apa pon. The boys main toys dan sepahkan rumah. I tengok je la. Kalau nak kemas on the spot memang boleh tension sebab akan berterabur balik

suka je buli aariq
 mika dah potong rambut
rambut dia ni cam tebal kat atas tu, yang ni memang ikut i..rambut banyak
video
tengok last part 
every time lalu sini sure mika suruh i bukak pili bomba ni
pastu i cakap mana boleh, fire fighter je boleh terus dia cakap nak jadi fire fighter la so boleh bukak benda ni
aariq ikut je la mika buat apa

No comments: