Saturday, December 14, 2013

Happy Birthday Umi!

Umi's birthday fall on a weekday, Thursday to be exact so usually weekend lepas tu sure ada dinner with everyone. Umi pilih nak makan kat VS, PJ. Macam every year je birthday Umi celebrate kat sini. And someone tu ada kereta baru dah. Not me..my sister. Kereta besar nampak. Cam my friend cakap, I yang tanya lebih² pasal kereta, my sister yang pakai kereta tu dulu. Anyways, rezeki dia. I'm happy with my car sebab secondary car je plus elok lagi and err sayang duit kot nak pay monthly installment :P Back to the birthday story, I order lamb rack ke apa ntah padahal we all lunch lambat jugak la hari ni tapi masih boleh habis. I think VS kat sini memang quality dia maintain. Nah..photos. 







bila family nak bertambah ni..my dear brother and sister, cepat la kahwin

No comments: