Wednesday, December 11, 2013

finally after 4 years

So since I came out with this entry, finally now baru la settle project tv cabinet kat living hall atas tu. Bawah tak cantik lagi takpe, yang penting tempat lepak kat atas mesti selesa :D Pasni orang datang rumah, suruh naik atas terus la, tak payah lepak bawah sebab tak menarik sangat. Now macam lega sebab nampak organise sikit la kat atas ni. 4 tahun yang lepas macam sama je kedudukan perabot sekarang ala² face lift dah. Introducing you tv cabinet yang tak seberapa, Ikea je tapi yang penting, semua ni hubby buat sendiri from painting, fixing the cabinet, drill sana sini, mount the cabinet and measuring all done by him. So kalau cabinet jatuh ke boleh salah kan dia (ok, not funny sebab bahaya tapi yer la kan? haish..joking. Salah manja² je)


...


...


...


...


...


...


...


...


...


tadaaaaa...


wiring bawah tv cabinet tu kena kemaskan
time ni tak pasang lagi doors for the two cabinets on the right
boleh la kan..kebetulan langsir match pulak dengan tv cabinet tu

No comments: