Saturday, November 16, 2013

yeay, finally dah register mika

Finally lepas sebulan lebih dok mencari school Mika now boleh tarik nafas lega sebab dah register. So The Heights Academy it is. Survey punya survey, our next door neighbour pon nak hantar anak dia kat sini tapi anak dia 5 yrs old next year. Then ada one girl dulu same nursery as Mika (Mika's age) pon school kat sini. Monthly fee is RM330 + RM35 for the tranpsort. Lebih kurang fee RK. The uniform sangat la relax. Tshirt ngan pants je. Tak perlu nak iron and I really like the striking yellow color. Ni kalau Tok Mi nampak mesti berkenan habis. Now Mika, your job is to learn and prepare yourself habis² for standard 1. You can do it!

Tadika Sinar Millenium is the company's name
 nampak macam muat² je baju ni
one size bigger lepas ni, too big pulak for mika 
 aariq pon nak join amik gambar bila nampak mika posing
lepas ni boleh la amik gambar passport kat bilik je

No comments: