Saturday, November 16, 2013

parade dan nasi kandar

Done with the registration, pergi Parade but tak plan nak beli apa pon. Just jalan². Mika sempat la makan TCRS at 11.20am in the morning padahal before that baru je breakfast. If mood nak makan dia ada, memang laju je dia makan. By 12, dah gerak balik. Seriously takde motif langsung ke Parade. 

macam comel je bawak big apple box tu
macam comel je macam comel je..eh!
 mika enterframe
mika being mika
 aariq with his tissue sebelum dia koyak sepah² kan 
time ni dah sleepy sgt. mata pon tutup dah 
this boy kekenyangan. tidur on the way balik

Time nak balik tu, tiba² teringat kat nasi kandar Raihan, Glenmarie. Takde la tiba² teringat, hubby la bagi idea nak makan tu for lunch. Dulu time duduk Brunsfield selalu gaks beli. Sedap. Balik memang ikut tol Batu Tiga so singgah masuk Glenmarie just to get nasi kandar tu. Nah, see below for pics.


pics credit to this blog
banyak pics in that blog, so go check it out yea

Sedap memang sedap, tapi nasi kandar Zainul lagi sedap kot. Tapi masih sedap la. I tak ingat address but kalau google ada je.

Aariq kan memang dah sleepy benar so masa nak balik tu dia cam dok mencangkung la kat kaki I, then dia cam diam. Tengok dah tertidur rupanya. Tidur mencangkung pon boleh yer?

No comments: