Monday, November 18, 2013

movie movie movie

Last week memang marathon habis la tengok movie. Started from Thursday night tak silap.

Elysium - Matt Damon, Jodie Foster
The Wolverine - oh well siapa tak kenal Hugh Jackman kan? 
Prisoners - Hugh Jackman (again) and Jake Gyllenhaal
Grown Ups - casts seperti di atas
VHS - a very disturbed movie
try goole pic for this movie

*pics credit to google*

Oh well what do all these movies have in common? For movie 1 - 3, I tidur halfway. Then hubby tukar location WDTV and we all tengok dalam bilik for movie 4. Dia cakap senang if I tertidur terus tidur dah tak payah bangun² awww so sweet. Sebenarnya dia malas nak kejut la tu. Nak angkat jangan harap la kan. I manage to watch movie 4 almost nak habis tapi time nak habis tu tertido lagi. Bertahan tak nak tidur but susah la dah la baring atas katil, pastu sejuk dengan air cond then cover diri sendiri dengan blanket..mana la tak tertidur. In the end hubby tengok sorang² except for movie VHS tu, tengok on Sunday afternoon sebab scary kot nak tengok malam². That one I tengok sampai habis. Now macam kena sambung tengok balik la especially Prisoners tu sebab hubby cakap menarik but this time have to make sure tak mengantuk la

No comments: