Monday, November 4, 2013

movie date with mikhail haris

Saja amik cuti on the 4th sebab still got few more days to finish off for this year. Actually dah start cuti on the 1st sebab nak settle some important stuffs then sebab 5th is a public holiday, terus amik cuti on the 4th sekali. Usually cuti if tak pergi holiday, save for emergency je. Ni dah end of the year, mesti kena finish kan mana yang boleh. Since school Mika pon cuti the day before Awal Muharam, I plan nak tengok movie with him. Mommy and son bonding time. Hubby kena kerja, so tak dapat la nak join we all plus dia dah tengok dah pon last Thursday. Bab² tiket, hubby settlekan. I tahu pergi sana, collect je. Believe it or not, this is my first time tengok movie kat MBO, Parade. Orang lain dah lama kottt..dah jarang benar tengok movie. Mika pon pernah pergi before this and dia la yang guide mana nak masuk etc. I love going out with him bila dia dah besar ni, sebab dia dah faham macam².

We watched Thor. When you are surrounded by only boys, Thor, Ironman, Captain America dah character² Marvel yang lain and also DC character memang automatically akan tahu dan minat. Mana ada nak tengok cerita princess² dah now, semua pon lawan² tapi ok la, I enjoy je sebab ada lelaki² yang hot..eh. Masa movie Mika as usual la, cakap cakap. Tapi dia behave la then part lawan² dia tak nampak so dia turun duduk kat kerusi bawah. Sambil² tu I perhati la takut hilang ke apa kan. Kang tak pasal² je. Movie best, of course tak puas la nak tengok kan sebab dia cam hanging.

Movie done, Mika request nak makan TCRS. Ok, jom la. Leh tahan banyak dia makan. Nasib tak buat bisnes sebab selalu keluar dia lepas makan banyak², sure nak gi toilet and hubby la yang akan settlekan. Can't wait for Aariq to join us. Now kecik lagi, tak faham sangat. Asyik la berlari sana sini je. Soon yer Aariq! Some pics with the boy...




 
macam dah slim down sikit tapi jari mantain debab

No comments: