Monday, November 25, 2013

lazy Monday

On leave today. Saja habiskan cuti then nak replace la sebab Saturday tuh the whole day pergi company event. Hubby pon amik cuti but tak buat apa pon. Oh yes, my family pergi Hong Kong for company's trip and as usual la, we all sure tak pergi. Huhuh. Abah letak his car at our house and petang tu saja bawak pusing² sebab budak² ni mengada-ngada, asyik cakap nak naik kereta Tok Bah ulang 100 kali.

butterfly muka bulat
 if nak pergi park kena pergi awal macam pukul 7 ke, if 7.45 ke atas sure dah panas
aariq semua benda pon dia nak usik. tak boleh duduk diam
tak sure apa aariq cakap time ni tapi mika beriya² gelak

No comments: