Tuesday, November 19, 2013

kan dah kena cakar

Aariq kan pantang tengok kucing. Mesti nak pegang la, angkat la. Then time ni we all gi makan ada la kucing kat situ. Bad timing sebab time tu kucing tengah gaduh kot sebab bising², kucing jantan by the way. Aariq terus pergi kat kucing tu then lepas je I cakap "Aariq, jangan usik nanti kucing cakar" memang terus kena cakar. Issshhh..first time kena sure dah tak berani dah nak pegang lepas ni. Mika dulu macam ni gak kena cakar ngan Curly.

 sure pedih ni sebab merah²
nasib tak dalam luka dia
letak jeli gamat dan donald duck plaster to cheer him up

No comments: