Sunday, November 24, 2013

Ikea tak habis² then Uptown

Petang sikit we went to Ikea sebab masa pergi that day, lupa nak beli alat nak mount cabinet kat dinding tuh. Without that, susah sikit nak mount. Plus nak DIY, so have to find proper things takut tak lekat pulak nanti. To Ikea we went and the crowd was crazy. Sunday evening patut nya dah kosong sikit but no, parking penuh but our luck la dapat gak parking. Quickly pergi cari barang and checkout tapi ada pulak request nak ke Toys R Us. Berjalan la ke Ikano sebelah tu. Dah la hubby suruh pergi dulu sebab dia nak letak barang kat kereta. Imagine bawak 2 orang budak yang sorang nak lari belah sana, sorang nak lari belah sini. Bila carry Aariq dia meronta suruh lepas. Mika pulak kejap² lari. No stroller pulak tu. Memang berpeluh² la. Grrrrr!



We had dinner at Uptown. First time Aariq datang sini. Selalu pergi asyik kena tinggal je. Order melampau², tamak betul. Kuey teow I share with Aariq, fried rice Mika makan and hubby makan chicken chop then tahpau balik bamboo lala dan sotong goreng tepung, makan sambil tengok movie.

 aariq makan sampai berpeluh, rambut pon dah lain macam
 picky eater, nasi goreng tak sedap sikit tak nak..ishhh
 budak kecik sebelah tu macam gangster betul. dah la gelap. huhu
mika making face, normal la tu

No comments: