Wednesday, November 20, 2013

first time derma darah

First time derma darah. Dulu berat asyik tak cukup je. Now hmmm..terlebih cukup. Nampak tak betapa besar nya saya sekarang? Entah bila nak underweight balik ni. Anyways, this is a good experience. Tak takut darah tapi takut bila nak cucuk² tu. Tapi ok la, tak sakit pon. My company yang organise blood donation ni. Lepas donate blood memang rasa puas sebab dapat offer to help orang lain (ayat nak sedapkan diri sebab dah overweight eh tapi betul laaa dapat tolong orang lain)




No comments: