Thursday, November 21, 2013

car wash

Selalu bibik yang tolong basuhkan kereta tapi dia baru je basuh Ahad lepas, then I pergi balik office lalu jalan lecak semua dah kotor balik. Tak sampai hati nak suruh dia basuh lagi sekali so jom la ke car wash. Leh basuh bersih². Car wash few shops away je from kedai makan, so alang² tu dinner terus. Some pics of the boys kat car wash. Yang kecik tu terlebih excited. Berapa kali jatuh sebab lari², ikut suka hati dia je.



No comments: