Thursday, November 14, 2013

aariq's 2 yrs old checkup

Went to CA the day after Aariq turns 2. Mommy dia ni tak sabar² betul nak bagi birthday "present". He was due for his Hep A jab. Selalu CA mesti pack. I buat reservation only the day before. Dr Cheok, the Paed ada night clinic every Monday and Thursday so just nice la that Thursday night pergi. At least if demam ke boleh la nak recover during the weekend tapi Alhamdulillah tak demam pon. Dr Cheok pon cakap memang tak demam dan tak perlu nak bagi fever medicine. I buat appointment for Mika sekali sebab budak ni macam ada phlegm. Mika biasa la, cough flu tu selalu jugak tapi dia tak la cough flu pon, just nak bawak check up. Lungs clear, so doc prescribe cough & phlegm meds which I tak bagi pon sampai skrg. Aariq pon semua ok. Nangis sikit je masa kena inject. Next checkup in May 2014.

 





No comments: