Friday, November 15, 2013

aariq dengan kucing

Aariq dengan cat memang tak dapat dipisahkan. Ni cat mana entah dia jumpa kat taman. Orang buang kot sebab ada lagi 3 ekor running around. Time ni I tak balik lagi, hubby brought the boys to the park dulu then ingat nak pergi jumpa principal at Mika's new school but tak sempat pulak. Speaking of that, we all dah decide dah nak enroll Mika kat mana. Will share it in the next entry :)

comot nye budak ni. camni la kalau bibik siapkan. pakai apa yang boleh je

No comments: