Sunday, October 13, 2013

shopping kipas dan lampu

Sunday morning pon ada hal sikit tapi sempat la pergi breakfast with the kids then hubby drop kan dekat MRC to meet up with my friends. Done with that, we only got to go out 11-ish macam tu. Nak beli kipas dan lampu untuk kat luar tu.

OMG the kids kat kedai sangat la tak behave. Imagine main kejar² dalam kedai yang kiri kanan lampu, so not funny yer. Buat nya terlanggar lampu ke, siapa nak bayar ye anak²? Since bab² pilih lampu kipas, I serahkan kat hubby I la yang terpaksa jaga the kids. Mika ni tegur beribu kali masih nak buat, Aariq pon sama. Bila angkat sibuk suruh lepaskan nak turun. Dah tu lari pulak. Orang dah la ramai. I rasa kalau ada orang record video sure boleh tengok macam mana serabut nya I. Scene roll eyes, jeling² dah berjuta kali la tapi masih tak makan saman. Last² I bawak they all keluar kedai main kat corridor tu. Okay la, tak kacau orang plus airy sikit. Anak boys memang camni eh? Teringin anak girl pleaseeee..huhuhuh. Tapi if ada girl, entah² dia pon sama sebab ada 2 orang abang kan?

Since kedai lampu tu dah dekat dengan IOI mall, we all singgah for lunch. Mana lagi kalau bukan ayam penyet kan. Nasib Aariq pon suka, so ok la, as long as budak² makan I ok je.

 gelak habis sebab geli 
 what is so funny mika?
my ayam penyet
jalan² ternampak pulak ni..the lady looks so familiar
oh she's my new aunt la..tapi pic ni lama dah like years ago

Tak buat apa pon petang tu, hubby and I went out for dinner without the kids. Dapat la discuss apa yang patut. Sekarang ni Mika malas nak join, Aariq la selalu ikut. If rasa tak nak bawak 2 2 then both of them tinggal la. Bukan jauh pon dinner, around PH je.

No comments: