Saturday, October 12, 2013

saturday yang penat

Hello. How was your weekend? Last Saturday was a busy one for me. Pagi macam ada kesedaran sikit, so berjogging la sekitar kawasan rumah while hubby bawak the kids to taman yang besar dekat seksyen 2. Next breakfast with hubby, just the two of us at Oldtown, Taipan.


Lunch pulak with my family at Ole-ole Bali, Empire Subang. We all sampai awal then sempat la bawak the kids to Toys R Us. Tak sah if pergi Empire tapi tak pergi sini.

actually ni pic on the way balik but boleh la letak dulu
aariq ni macam ada iras² my dad..i rasa la
mika bermanja dengan aunty and uncle dia
 
i comot semacam sebab sibuk dok layan aariq tu
tak terfikir pon nak baby chair ke apa sebab kat luar tu panas
then food semua pon aariq nak try which is good la kan dia nak makan tapi i la penat bersilat dengan dia nak halang dia dari usik itu ini
ok la ada gaks couple shot
 

Right after lunch, suruh hubby drop I kat rumah my friend. Ada hal sikit nak discuss and by the time I sampai rumah dah pukul 4. Rushing siap² sebab nak early dinner with hubby’s family pulak kat Tony Roma's, Pyramid. Aktiviti makan memang non stop la dari pagi sampai petang. Sampai Tony Roma's dah terlampau kenyang, makan pon sikit je. I order beef rib apa ntah but maybe I dah kenyang sangat so cam tak sedap..haha boleh? Tuh la order benda tak biasa makan. Kan jadi tak sedap. End up pass to hubby and hubby’s pasta tak usik pon so we all pack bawak balik. We were there kejap je sebab cam hectic nya la. Saturday evening kan..sure orang ramai dengan bising nya lagi. Dengan budak² berlari dalam Tony Roma's tu, sungguh tak enjoy. Next time if nak bergathering, maybe pergi tempat yang ada privacy sikit baru la boleh borak². Ni nak amik gambar pon tak sempat hence no photo at all.

On the way back singgah Sports Direct jap but tak sampai berapa minit Mika ni nak gi toilet pulak. Terus cam tak jadi dah nak beli apa². Tapi that night ok la, lepas the kids tidur, makan balik pasta sambil layan Masterchef. Kira jogging pagi tadi tu takde apa² hasil la dah makan je kerja that day. Huhuh

No comments: