Wednesday, October 9, 2013

photos restored!

I don't know why but for entry lama², tak boleh nak view photos. If you know me well, I suka upload photos if not many at least one to each of my entry. Sebab senang you all nak bayangkan. Ceh, you all konon. Hahaha, tak la. Sebab I memang hobi la amik gambar. Anyways, memang tak dapat view dia keluar symbol yang exclamation mark tu. Sayang sangat sebab photos tell it all kan. Bila I tengok balik the old folders, nasib baik memang ada backup kan photos yang I upload kat sini. Ada yang takde but mostly ada la. Phewww..Alhamdulillah. Siap dengan watermark bagai so tak perlu nak redo. Sekarang ni I berjaya restorekan balik most of the entries. Penat tau go thru month by month for every year. I tak check lagi year 2008 below..next time. Right now macam happy sebab dapat letak balik the photos so till then.

No comments: