Wednesday, October 9, 2013

on tv series

Now banyak betul tv series yang baru. Sekali show berderet² pulak tu. Nanti sure habis serentak gaks pastu blank tak tahu nak tengok apa dah. Anyways on Astro now showing…

  • The Voice S5 – every Sunday, 8.10pm
  • The Amazing Race S23 – every Monday, 9.05pm
  • The Apartment – Design Your Destiny – every Sunday, 9.40pm
  • MasterChef US S4 – every Sunday, 7.50pm
  • American Next Top Model S20 – every Wednesday, 9.40pm
  • and soon The Walking Dead S4
*slot tu I refer kat Astro guide

Due to other commitments and whatnot, memang akan termiss la here and there. Usually the kids by 9 tidur tapi tak la 9 tepat. Golek² and all, 9.30 baru settle. Mesti kena record MasterChef and the TAR so boleh tengok time lain. I suka tengok The Apartment sebab dia macam design², so boleh kumpul idea. Kumpul je la, design entah bila. Another fav one to watch is of course ANTM and this cycle lain dari yang lain sebab ada male model. Oooh la la. Tapi semua jenis sensitive ke apa tak tahu la sebab ada je scene emo, drama, nangis pon ada. Oh well, tv shows mesti la ada semua tu kan. Can’t wait for TWD..lama dah tunggu ni. Also Revenged..bila nak ada balik ni??

No comments: