Wednesday, October 2, 2013

dinner at Istana Bambu

On last Sunday morning again budak² ni nak pergi park yang besar kat Seksyen 2. Walaupon dah lambat but pergi la gak. Hubby pon jarang sangat say NO. Did light marketing at Tesco that morning pastu petang je baru keluar early dinner with my family. My sister suggest this place Istana Bambu, dekat area Ulu Klang tu. Don't mind if it's on a Saturday tapi sebab there is no other place to go, jom la kita pergi. Ikut Waze dia siap bawak jalan Mex, masuk jalan dalam bertambah la jauh probably nak avoid jam. If ikut MRR2 tak la jauh sangat, atas sikit dari Ampang Puteri Hospital and before sampai zoo.

The place however sangat cozy. Dia ala² pondok style tu. Orang tak ramai maybe sebab awal lagi kot. Food ok, price pon reasonable cuma dim sangat tempat tu. Jalan tu kena careful. My mom missed her steps so dia terslip and injured her ankle. Luckily tak major dan tak affect the bone cuma bengkak sikit je. What a quiet place maybe sebab bukan Saturday night ke apa but ok la, if family gathering besar² ke boleh buat kat sini.







No comments: