Thursday, October 17, 2013

Day 5 part i - Carrara Markets & Harbour Town

17 March 2013

Day 5 adalah relax and easy. No more going to the park or travel jauh². Every weekend memang ada Carrara Markets ni. Dia macam stall kecik² jual macam². Dari barang rumah, baju, accessories, shoes macam² la ada kat sini. Panas tak yah cakap la sebab dia open concept.


aariq panas² ni boleh tidur je. muka pon merah² dah
mika wants toy bulu² tu

Next pergi Harbour Town. All these places tak jauh sangat from one another. Harbour Town macam ala² JPO with local brands too. Since dah nak masuk autumn, time tu memang sale la everywhere. I banyak borong baju kids je. Baju sendiri macam tak sempat nak tengok pon. Handbag ke apa langsung tak pandang. For me, barang the kids penting. Time tu macam early prep for Raya la. Harbour Town sejuk sikit. Ada restaurants, cinema etc.



******** end of day 5 part i ********

No comments: