Thursday, October 17, 2013

Day 4 part ii - Tamborine Mountain

16 March 2013

Since macam still early lepas Currumbin Wildlife Sanctuary, we all decide nak make a trip to Tamborine Mountain. Tak jauh dah from Currumbin. Jalan nak naik atas tu ala² Cameron kurang sikit pusing². Dah la jalan kecik cam kampung². Our vehicle kan Starex, so part² naik bukit yang steep tu cam takut gak la terslide ke belakang balik. Breathtaking view kat atas tu. Boleh nampak the whole city. Cuma tak sejuk sangat sebab weather memang panas kan.

Tamborine Mountain - checked!

cantik je rumput dia

memang ramai lepak kat atas ni
aariq admiring the grass
our transport during our stay there
can fit 8 of us nicely in there
view..nice kan?
on the way down singgah market kat tepi jalan ni and bought some fruits

******** end of day 4 part ii ********

No comments: